fbpx Skip to main content

De zomer is de tijd om te stralen, zowel van binnen als van buiten. Bij onze kliniek begrijpen we hoe belangrijk een gezonde, stralende huid is tijdens de zonnige maanden. Daarom bieden we de perfecte combinatie van behandelingen om jouw huid te laten stralen: de Hydrafacial in combinatie met Vitamine C en LED-licht therapie.

De Kracht van Hydrafacial

De Hydrafacial is een revolutionaire behandeling die in korte tijd wonderen doet voor je huid. Het combineert reiniging, exfoliatie, extractie en hydratatie in één enkele sessie. Hierbij worden onzuiverheden verwijderd, dode huidcellen geëxfolieerd, en wordt de huid diep gehydrateerd met serums die zijn afgestemd op jouw specifieke huidtype en behoeften.

Vitamine C: De Anti-Oxidant Held

Vitamine C is een krachtige antioxidant die bekend staat om zijn vermogen om de huid te verhelderen en te beschermen tegen schade door vrije radicalen. Tijdens de zomer, wanneer je huid wordt blootgesteld aan meer zonlicht, helpt Vitamine C om de effecten van UV-straling te neutraliseren. Bovendien stimuleert het de collageenproductie, waardoor je huid er voller en steviger uitziet.

LED-licht Therapie voor Een Extra Boost

Na de Hydrafacial en Vitamine C-behandeling, sluiten we af met LED-licht therapie d.m.v. de Award winning Dermalux tri wave gen2. Deze innovatieve technologie maakt gebruik van verschillende lichtgolven om de huid te behandelen en te verjongen. Blauwe LED-licht therapie richt zich op acne en onzuiverheden, terwijl rode LED-licht therapie de productie van collageen en elastine stimuleert, wat resulteert in een stevigere en jeugdiger uitziende huid.

De Voordelen van Onze Combinatiebehandeling

  • Intensieve Hydratatie: De Hydrafacial zorgt voor een diep gehydrateerde huid, wat essentieel is in de zomer.
  • Bescherming en Verheldering: Vitamine C biedt bescherming tegen schadelijke invloeden van buitenaf en geeft je huid een stralende gloed.
  • Verjonging: LED-licht therapie stimuleert de natuurlijke regeneratie van je huid, waardoor deze er fris en jeugdig uitziet.

Wat Je Kunt Verwachten

Na de behandeling zul je direct een verschil zien. Je huid voelt zachter en gladder aan, en ziet er stralender en gezonder uit. De behandeling is niet-invasief en er is geen hersteltijd nodig, waardoor je meteen van je zomerse activiteiten kunt genieten met een prachtige huid.

 

Plan Je Behandeling Vandaag Nog!

Klaar om je huid te laten stralen deze zomer? Boek dan vandaag nog je afspraak voor een Hydrafacial in combinatie met Vitamine C en LED-licht therapie bij onze kliniek. Ons ervaren team staat klaar om je te helpen de beste versie van jezelf te laten zien.

Voor meer informatie en om een afspraak te maken, bezoek onze website of bel ons. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en je huid de zomerse glow te geven die het verdient!

BOEK HIER EEN GRATIS CONSULT