Dermamelan Intimate

Dermamelan intimate van Mesoestetic® is de langverwachte professionele topische oplossing voor gynaecologisch-esthetische problemen, zoals hyperpigmentatie en veroudering rondom de intieme zones. Denk hierbij aan hyperpigmentatie en verslapping door veroudering, hyperpigmentatie door veel wax-sessies, vrouwen die pas moeder zijn geworden of menopauzale vrouwen.

 • Schaamstreek vrouw (intieme zone: genitale gebied aan de buitenkant; vulva)
 • Schaamheuvel (schaambeen)
 • Gebied rondom perineum (perineale gebied)
 • Huidgebied rondom anus (perianale gebied)
 • Binnenkant van de dijen en liezen
 • Oksels

 

Donkere pigmentvlekken op intieme delen zoals de schaamstreek, dijen en oksels ontstaan omdat hier meer pigmentcellen aanwezig zijn, dan op andere delen van het lichaam. Triggers zoals zwangerschap en scheren kunnen ook invloed hebben. Dergelijke problemen rondom de intieme zones kunnen nu eindelijk verholpen worden. Het succes van het product zit in de dubbele werking: corrigerend, pigment regulerend en anti-aging. Het pigment vermindert en er wordt een verstevigend resultaat bereikt. De behandeling kan toegepast worden op zowel de intieme zones als de oksels. Dermamelan Intimate bestaat zowel uit een behandeling in de clinic als thuisproducten. Naast het verminderen van pigment, zal ook de huidkwaliteit en huidstructuur verbeteren.

 

Hoe werkt het?

De behandeling bestaat uit 2 delen; het eerste deel wordt in de clinic toegepast. Het tweede deel is een thuisbehandeling met producten. Dermamelan 1 is een masker welke in de praktijk wordt aangebracht. Dermamelan 2 is creme die u thuis moet gebruiken om de behandeling te ondersteunen. Beide producten bevatten ingrediënten welke werken op de verschillende stadia van pigment. Het ingrediënt Amalan vormt de basis van het masker en heeft direct effect op het onderhuidse proces dat pigment (melanine) vormt. Het remt de tyrosinase (een basis enzym in het melaninevormingsproces).

De behandeling begint met een intake gesprek waarbij je persoonlijk advies krijgt voor jouw pigmentatie. Je krijgt advies over hoe de behandeling in zijn werk gaat, wat je kunt verwachten en hoe je de producten thuis moet gebruiken.

 

Advies na de behandeling

 • Na de behandeling dient u 12 uur niet te douchen.
 • Masker dient minimaal 8 uur op de behandelde zone te blijven.
 • Vermijd de eerste 48 uur blootstelling aan warmte (douche, keuken, oven).
 • Kom het liefst met de auto, of laat u ophalen zodat u niet met het masker in het openbaar hoeft te lopen.
 • Draag het liefst luchtige kleding (rok of wijde, lage broek) rondom de intieme zone, zodat het masker goed blijft zitten en zo min mogelijk wrijving plaatsvindt.

Afspraak maken

Wilt u meer weten over deze behandeling? U kunt bij ons geheel gratis en vrijblijvend een consultgesprek inplannen. Skinsis Clinic is naast de reguliere openingstijden ook in de avond en op zaterdag geopend. Wij verwelkomen u graag in onze praktijk!

Maak afspraak

Afspraak maken

Wilt u meer weten over deze behandeling? U kunt bij ons geheel gratis en vrijblijvend een consult gesprek inplannen.

Consult inplannen

Of bel direct

Nu bellen