fbpx Skip to main content
Maak afspraakGratis consult

Fotona 4D facelift – smooth eye – lipase

De fotona 4D behandeling is in het buitenland zoals Amerika al een langere tijd een populaire behandeling. Onder de celebrities is deze behandeling heel bekend. Kim Kardashian heeft bijvoorbeeld dankzij de fotona 4D behandeling haar kaaklijn en hals verstrakt.

Fotona4D™ is een ultieme ‘all-in-one’ laser behandeling waarmee we huidverstrakking, egalisering en vernieuwing van de huid stimuleren. De behandeling wordt in 4 stappen op 4 verschillende diepteniveaus uitgevoerd:

  1. Intraorale versteviging: smoothlifting. Vanuit de binnenkant van de mond wordt collageenvorming gestimuleerd om de kaaklijn en neus-lippenplooi te verstrakken
  2. Huidverjonging: Hierbij worden verschillende oneffenheden zoals pigmentvlekken en roodheid verwijderd én egaliseren we de huid.
  3. Huidversteviging: Bij de derde stap wordt de huid verward voor het verstrakkende effect en collageen te stimuleren
  4. Laser peel: De laatste stap van deze behandeling is als een peeling. De dode huidcellen, oppervlakkige verkleuringen en oneffenheden worden verwijderd.

De behandeling kan verder uitgebreid worden met de smooth eye of liplas behandeling:

SmoothEye™ is een behandeling voor iedereen die veroudering rond de ogen heeft. Het licht van de laser wordt gebruikt om de huid te peelen. De hitte van de laser stimuleert de productie van nieuw collageen in de lederhuid.

De zichtbare lijntjes worden minder en de huid verstrakt. De hersteltijd is minimaal, en de resultaten zijn verbluffend. Dit allemaal zonder het gebruik van fillers of chirurgische ingrepen.

video bekijken SmoothEye

LipLase™ voor vollere lippen zonder injectables. Tijdens de LipLase™ procedure wordt collageen gestimuleerd wat een strakker en voller effect geeft zonder hersteltijd.

video bekijken LipLase

Voorzorg

Minimaal twee weken voor de behandeling mag u het te behandelen huidgebied twee weken niet aan zonlicht of zonnebank blootstellen.

Consult

Voorafgaand aan de behandeling vindt er altijd een uitgebreid consult plaats. Tijdens dit gesprek wordt gekeken wat uw wensen zijn en worden de behandelmogelijkheden met u besproken. Ook zal de huidspecialist u vragen stellen omtrent uw gezondheid. Aan de hand van de verzamelde gegevens stelt uw behandelend huidspecialist samen met u een behandelplan op.

Na de behandeling

Na de behandeling kan je een lichte zwelling of roodheid ervaren die binnen enkele uren verdwijnt. Mogelijks kan de huid na enkele dagen matig gaan afschilferen. Door gebruik van de juiste producten die door ons geadviseerd wordt, gaat de genezing van de huid sneller en heb je minimale downtime.

De huid moet enkele weken na de behandeling goed beschermt worden tegen de zon door het aanbrengen van zonnebrandcrème met een spf van 50. Je mag je huid direct na de behandeling camoufleren met Oxygenetix. Deze medische camouflage bevat geen parfum en parabenen.

Gelijk na de behandeling is er enige verbetering, echter de uiteindelijke resultaten zijn zichtbaar na 3-4 maanden. De behandeling stimuleert namelijk de natuurlijke collageenproductie van je huid die tot wel 9 maanden door kan werken.

Hoeveel behandeling zijn er nodig? 

Wij raden aan om 4-6 behandelingen (afhankelijk van de huidconditie en leeftijd) te ondergaan met 4 weken tussentijd.

Afspraak maken

Wilt u meer weten over deze behandeling? U kunt bij ons geheel gratis en vrijblijvend een consultgesprek inplannen. Skinsis Clinic is naast de reguliere openingstijden ook in de avond en op zaterdag geopend. Wij verwelkomen u graag in onze praktijk!

BOEK HIER EEN GRATIS CONSULT