fbpx Skip to main content

Alle behandelingen

Laserontharing

Wij zijn gespecialiseerd in het permanent verwijderen van ongewenste haren.Wij werken alleen met geavanceerde apparaten die voldoen aan de kwaliteitsnormen en CE gecertificeerd zijn.

Lees meer

Medische peeling

Een medische peeling behandeling is populair en effectief bij acné- en zonbeschadigingen, pigmentvlekken, fijne lijntjes, littekens en een grove huidstructuur.

Lees meer

SkinPen Medische Microneedling

De huid in de diepte vernieuwen, zónder oppervlakkige schade aan te richten en met een minimale hersteltijd. Dit kan met de SkinPen, een uniek medisch microneedling systeem.

Lees meer

Pigmentvlekken IPL

Gedurende de dag staan we voortdurend bloot aan (teveel) zonlicht. Met het ouder worden tonen de effecten van teveel zonlicht zich met vlekkerige pigmentvlekken.

Lees meer

Huidverjonging IPL

Huidveroudering is een natuurlijk proces dat al rond je 25e jaar begint. Door leeftijd en erfelijkheid zal het collageen in uw huid verminderen.

Lees meer

Couperose IPL

Couperose kan ontsierend gevonden worden en trekt niet meer vanzelf weg. De gesprongen bloedvaatjes kunnen verwijderd omdat ze geen rol meer spelen.

Lees meer

Acnetherapie

Acne komt vaak voor in de pubertijd, maar ook op latere leeftijd kan het plotseling ontstaan. De oorzaak ligt vaak bij veranderingen in de hormoonspiegel in je lichaam.

Lees meer

XL Hairbooster

Heb je last van haaruitval? Haarverlies of dunner wordend haar wordt door de meeste mensen als vervelend, zorgelijk of frustrerend ervaren. Het overkomt zowel mannen als vrouwen, maar bij mannen wordt het ‘gewoner’ gevonden dan bij vrouwen.

Lees meer

Micro dermabrasie

Onze microdermabrasie technologie is de? manier om uw huid op een veilige manier mechanisch te peelen.
Brazy is de ideale voorbereiding voordat u een voedende behandeling in de praktijk krijgt.

Lees meer

Camouflagetherapie

Camoufleren is het tijdelijk verbergen van huidkleurverschillen met behulp van een camouflagecrème. Bij Skinsis Clinic werken de huidspecialisten met Oxygenetix, een zuurstofdoorlatende foundation en moisturizer op basis van Aloë Vera.

Lees meer

Facials skinceuticals

De facials bij Skinsis Clinic worden volledig afgestemd op uw huid. Zo bieden wij facials aan voor iedere huidindicatie zoals acne, hyperpigmentatie, zeer gevoelige huid, couperose, droge en/of vochtarme huid en verouderde huid.

Lees meer

Skinboosters

Ben je niet tevreden over hoe je huid eruitziet? Is je huid droog of vaal, zie je fijne lijntjes of de eerste tekenen van volumeverlies in je huid? En heb je het gevoel dat je crèmes en maskertjes niet helemaal (meer) doen wat je wilt dat ze doen?

Lees meer

Dermamelan Intimate

Dermamelan intimate is een speciaal ontwikkelde behandeling voor esthetische problemen, zoals donkere pigmentvlekken en huidveroudering (textuur, structuur) rondom de intieme zones.

  • Schaamstreek vrouw/man (intieme zone: genitale gebied aan de buitenkant; vulva)
  • Schaamheuvel (schaambeen)
  • Gebied rondom perineum (perineale gebied)
  • Huidgebied rondom anus (perianale gebied)
  • Binnenkant van de dijen en liezen
  • Oksels
BOEK HIER EEN GRATIS CONSULT