fbpx Skip to main content
Maak afspraakGratis consult

Skinboosters

Is je huid toe aan een langdurige opfrisser?

Ben je niet tevreden over hoe je huid eruitziet? Is je huid droog of vaal, zie je fijne lijntjes of de eerste tekenen van volumeverlies in je huid? En heb je het gevoel dat je crèmes en maskertjes niet helemaal (meer) doen wat je wilt dat ze doen?
Dan is een skinbooster misschien wel wat voor jou.

Wat kan een skinbooster voor mij doen?

Een skinbooster kan je helpen bij droge, arme, vale, slappe of losse huid, striae of cellulite, fijne lijntjes of ondiepe rimpeltjes en bij hyperpigmentatie. Een skinbooster vertraagt het verouderingsproces, stimuleert de toename van het volume van je huid en verzacht fijne lijntjes en ondiepe rimpels. Je huid gaat er weer fris en stralend uitzien!

De hydraterende, voedende en herstellende ingrediënten van een skinbooster komen in en niet op je huid terecht. Zodat ze meteen op de juiste plek, gericht en intensief, kunnen doen wat ze daar moeten doen. Uit onderzoek blijkt dat slechts 97% van de actieve ingrediënten in de skinbooster (een cocktail van hyaluronzuur aangevuld met actieve ingrediënten) effectief is. Voor elke huidsituatie is er een specifieke skinbooster.

Waar helpt een skinbooster bij?

Onze RRS®-Inject skinboosters bieden verschillende ‘cocktails’ aan ingrediënten voor verschillende doelstellingen en huidcondities:

  • Droge, arme, vale huid
  • Volumeverlies van de huid (invallende wang- en kaaklijnen)
  • Slappe, losse huid
  • Donkere kringen en vochtwalleb onder de ogen
  • Cellulite (niet te verwarren met cellulitis)
  • Striae
  • Haarverlies

Onze RRS®-Inject skinboosters bestaan uit natuurlijk hyaluronzuur, aangevuld met actieve ingrediënten (zoals antioxidanten, vitaminen, mineralen, peptides en aminozuren), die met elkaar de huid repareren, voeden, opvullen en stimuleren. Welke combinatie van ingrediënten het beste bij jou past, is afhankelijk van wat je wilt bereiken en wat je huid nodig heeft, en wordt door je behandelaar bepaald.
Er zijn skinboosters voor je gezicht, hals en decolleté en voor je lichaam, maar ook voor je haar (als je last hebt van dunner wordend haar of ongewenst haarverlies).

Hoe wordt een skinbooster toegediend?

Skinboosters worden ingebracht met behulp van een mesoinjector (volledig pijnloos) . Het voordeel van injecties is dat de vloeistof direct in (in plaats van op) de huid wordt aangebracht. De waardevolle ingrediënten komen daarmee precies op de plek waar je huid ze het hardst nodig heeft, het zorgt voor een betere doorbloeding en activeert het collageen en elastine in je huid.
Door te behandelen met een skinbooster krijgt je huid dus echt een enorme boost. Je huid wordt beter gehydrateerd, krijgt meer glans en voelt steviger aan.

Behandeling

De behandeling is pijnloos. In de meeste gevallen voel een lichte druk, tinteling of prikkeling. Een goed teken, want dan heeft de behandeling effect. De behandeling duurt tussen de 20 tot 30 minuten (exclusief intake en voorbehandeling).

Hoe zie ik er na de behandeling uit?

Na de behandeling kan je huid er wat rood uitzien, maar dit trekt na enkele uren weer weg. Hoe lang dat precies duurt, is afhankelijk van je huidtype en van welke vorm van needling is toegepast.
De dagen na de behandeling voelt je huid lekker fris en gehydrateerd, lijntjes worden zichtbaar verzacht en je huid ziet er voller, stralend en gezond uit.

Het is raadzaam om het de eerste 24 uur na de behandeling even rustig aan te doen: niet sporten en niet naar de sauna. De gaatjes van de injecties zijn namelijk nog niet dicht en zweet kan je huid irriteren. Van je behandelaar krijg je een lijstje met do’s en don’ts voor en na de behandeling.

Behandelplan op maat

Het behandelplan wordt afgestemd op enerzijds het resultaat dat je wilt bereiken en anderzijds wat je huid nodig heeft. Doorgaans geeft een kuur van 4 tot 6 behandelingen, met een interval van 1 of 2 weken tussen de behandelingen, het beste resultaat.

Onderdeel van de behandeling is het thuisgebruik van passende crèmes en serums om het resultaat van de behandeling te ondersteunen en versterken. Houd het behandelresultaat op peil met een losse behandeling eens in de 6-8 weken, of herhaal de kuur na 6 maanden. Je zult zien dat het volume in je huid toeneemt, je huid steviger wordt en de teint egaler. Kortom: dat je weer een frisse, stralende huid krijgt!

BOEK HIER EEN GRATIS CONSULT