Quanis Dermafiller zonder naalden

Quanis Dermafiller zonder naalden

Quanis Dermafiller is een uniek, innovatief, veilig en eenvoudig behandelconcept voor kraaienpootjes, wallen, droogte lijntjes en een dunne huid zonder enige bijwerking. Deze nieuwe methode kent geen downtime, is pijnloos en is een veilige en eenvoudige manier om je huid te verjongen. Via de unieke Quanis Dermafiller technologie wordt direct in het stratum corneum, hyaluronzuur ingesluisd.

Quanis Dermafiller is opgebouwd uit gekristalliseerd hyaluronzuur in de vorm van microscopisch kleine puntjes. De hyaluronzuur micro kristallen zorgen in de huid voor het herstel van de vochtbalans waardoor de fijne rimpels die zijn ontstaan door uitdroging, van binnen uit weer worden opgevuld en geeft het de huid zijn elasticiteit terug. Hyaluronzuur in zijn natuurlijke vorm, heeft een grote moleculaire structuur waardoor het insluizen in de huid zeer moeilijk tot stand komt. Quanis Dermafiller bevat oplosbare micro kristallen opgebouwd uit hyaluronzuur. Deze penetreren gemakkelijk in de huid, lossen op en zorgen vervolgens voor een optimale werking.wordt aangebracht, beleeft de cliënt een zeer licht prikkelende sensatie doordat de microscopisch kleine puntjes in

Quanis Dermafiller bevat niet alleen hyaluronzuur, maar ook collageen en vitamine-C. Quanis Dermfiller bevat alleen natuurlijke stoffen en geen geur- en kleurstoffen, conserveringsmiddelen of alcohol en is niet getest op dieren.

De behandeling

De eerste behandeling is bij ons in de praktijk. Na de combinatie behandeling wordt de dermafiller aangebracht. De filler wordt in de huid gemasseerd zodat de microkristallen van hyaluronzuur in de huid oplossen. U voelt een lichte prikkeling. De filler blijft 30 min inwerken. Na het verwijderen van de patch wordt de overgeblevenn collageen in de huid gemasseerd.

Te verwachten resultaat en frequentie

Na de professionele behandeling ziet u direct resultaat. Na afronding van de professionele behandeling, kun je het zelf thuis voortzetten door 1 à2 keer per week voor het slapen gaan de Quanis Dermafiller aan te brengen. De behandeling is als los element bij te boeken voor €47,50.

Aanvullende behandelmethodes

De behandeling is goed te combineren met een bindweefselmassage, IPL huidverjoning, micro needling of nano/microdermabrasie.

Afspraak maken

Wilt u meer weten over deze behandeling? U kunt bij ons geheel gratis en vrijblijvend een consultgesprek inplannen. Skinsis Clinic is naast de reguliere openingstijden ook in de avond en op zaterdag geopend. Wij verwelkomen u graag in onze praktijk!

Maak afspraak

Afspraak maken

Wilt u meer weten over deze behandeling? U kunt bij ons geheel gratis en vrijblijvend een consult gesprek inplannen.

Consult inplannen

Of bel direct

Nu bellen