fbpx Skip to main content

Skinbooster eyes

Maak afspraakGratis consult

Wallen en donkere kringen onder je ogen?

Heb je wallen of donkere kringen onder je ogen? Krijg je vaak bezorgde blikken en de vraag of je moe bent of slecht geslapen hebt? Word je moe van je eigen vermoeide blik?

Dan kan RRS® HA Eyes je helpen aan een frissere blik.

 

Wat kan RRS® HA Eyes voor mij doen?

De injectievloeistof in deze skinbooster helpt bij de vermindering van vochtwallen (puffy eyes), donkere kringen en fijne lijntjes rondom de ogen en verbetert de oogcontouren. De doelgerichte samenstelling van de ingrediënten in RR®S HA Eyes onderdrukt ook pigmentvorming, waardoor de huid onder de ogen lichter wordt. We noemen dit ook wel het whitening effect.

RRS® HA Eyes wordt toegediend door middel van een mesoinjector; oppervlakkige injecties in de huid. Het voordeel hiervan ten opzichte van crèmes is dat de vloeistof direct in (in plaats van op) de huid wordt aangebracht. Bovendien zorgt het  injecteren ook voor een betere doorbloeding en activeert het de aanmaak van collageen en elastine in je huid.

Door behandeling met RRS® HA Eyes nemen de vochtwallen en donkere kringen onder je ogen af.  Doorgaans wordt een kuur van 4 – 6 behandelingen geadviseerd;  na afloop heb je een frissere uitstraling en zie je er minder vermoeid uit.

 

Hoe ziet de behandeling eruit?

De  behandeling duurt gemiddeld ongeveer 20 minuten (exclusief intake en voorbehandeling). De behandeling is pijnloos.

Hoe zie ik er na de behandeling uit?

Je ogen zullen er na de behandeling een beetje gezwollen uitzien, maar dit verdwijnt meestal  vrij snel alweer.
Word je behandeld tegen vochtwallen, dan kunnen die er na de behandeling erger uitzien (er werd immers vocht toegediend). Over het algemeen is dit vocht de volgende dag alweer afgevoerd. Vanaf de 2e dag na de behandeling kun je vaak het effect van de lymfedrainage (vochtafvoer) al zien.

Ook bestaat er een risico op een blauw plekje. Afhankelijk van de toegepaste vorm van needling is dit niet altijd te vermijden, omdat er heel veel kleine bloedvaatjes rond de ogen zitten. Doorgaans zijn deze blauwe plekjes na 2-3 dagen niet meer zichtbaar.

 

Behandelplan

Een serie van 4 of 6 behandelingen met een interval van 1 of 2 weken is doorgaans voldoende voor het langdurig opfrissen van het gebied rondom je ogen. Welke kuur voor jou het meest geschikt is, is afhankelijk van je huidtype en wordt in overleg met je behandelaar afgesproken.

 

AD Eyes oogeserum

Onderdeel van het behandelplan is het thuisgebruik van AD Daily Care Eyes serum, een speciaal ontwikkeld oogserum om het resultaat en de duurzaamheid van de behandeling te ondersteunen en te versterken. Je zult zien dat je huid steviger wordt en de teint egaler, kortom, dat je weer een frisse, stralende oogopslag krijgt!

Dit is de actieve werking van het oogserum:

  • Sterke antioxidantbescherming door hoge concentraties van o.a. vitamine C, resveratrol en vitis vinifera
  • “Whitening effect’ door melanineremmers, tyrosinaseremmers en ontstekingsremmende ingrediënten zoals vitamine C, citrus, peptides, aesculus en melilot

Afspraak maken

Wilt u meer weten over deze behandeling? U kunt bij ons geheel gratis en vrijblijvend een consultgesprek inplannen. Skinsis Clinic is naast de reguliere openingstijden ook in de avond en op zaterdag geopend. Wij verwelkomen u graag in onze kliniek!

Maak afspraak

Afspraak maken

Wilt u meer weten over deze behandeling? U kunt bij ons geheel gratis en vrijblijvend een consult gesprek inplannen.

Consult inplannen

Of bel direct

Nu bellen
BOEK HIER EEN GRATIS CONSULT