fbpx Skip to main content
Maak afspraakGratis consult

Collageen booster zonder naalden

Ziet je huid er dof en vermoeid uit? Is je huid verslapt of heb je last van een verouderde, droge huid? Dan is PRX-T33 collageen booster behandeling mogelijk een optie voor jou.

Collageen booster PRX-T33, wat is dat precies?

PRXT33 is een skin boost zonder gebruik van naalden en het resultaat is direct na de behandeling zichtbaar. De huid is gladder, voller en steviger, zonder de huid te beschadigen. Het geheim ligt in een unieke samenstelling door TCA te combineren met H2O2 op een zeer nauwkeurig PH-niveau. TCA en H2O2 in PRX-T33 passeren de huidbarrière met verschillende snelheden en bereiken verschillende diepten. DeTCA stimuleert de fibroblast groeifactoren zonder de huid te beschadigen, terwijl H2O2 de eiwitten in de lichaamscellen activeert. Dit stimuleert de celvernieuwing en aanmaak van nieuwe collageenvezels. Het resultaat is een verbetering van de huidkwaliteit, een verstrakking van de huid en de vermindering van rimpels en huidplooien.

 

De behandeling en hoe zie ik er daarna uit?

Na een zachte reiniging wordt het PRX-T33 serum op uw huid aangebracht en lichtjes ingemasseerd. Tijdens de behandeling kunt u een licht prikkelende sensatie ervaren. Na de behandeling zal de huid een lichte roodheid vertonen. Deze roodheid trekt in de loop van de dag weg. De huid ziet er direct stralender, gezonder en voller uit.

Ook raden wij 2 bijbehorende producten van WIQO DERMOCOSMETICS aan om uw huid ook thuis te stimuleren. Een crème met glycolzuur voor de avond en een voedende crème voor overdag. Deze krijgt u mee na de behandeling.

 

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Het optimaal effect wordt bereikt na een kuurverband van gemiddeld 4 behandelingen met een interval van een week. Om de behandeling en het herstelproces te ondersteunen gebruikt u WiQo Dermocosmetics, deze producten krijgt u na een behandeling in proefjes mee. Na iedere behandeling verbetert het uiterlijk van de huid. Rimpels en verslapping zijn zichtbaar verminderd. De huid is gladder, voller en steviger. Dit effect houdt 6 tot 8 maanden aan.

De behandeling is geschikt voor:

 • voor alle leeftijden
 • gezicht
 • hals
 • decolleté

NIET GESCHIKT VOOR:

 • Geïrriteerde huid
 • Seborroïsch eczeem
 • Allergie op kojinezuur
 • Latex allergie, als latex handschoenen worden gebruikt
 • Zwangerschap en borstvoeding
 • Overgevoeligheid voor geneesmiddelen
 • Herpes Simplex of actieve infectie

Prijzen

1 behandeling € 105,-

1 behandeling met microneedling €185,-

Kuur van 4  behandelingen € 375,- / 6 behandelingen €565,-

Kuur van 4  behandelingen met microneedling € 665,- / 6 behandelingen met microneedling €995,-

 

BOEK HIER EEN GRATIS CONSULT