fbpx Skip to main content
Skinsis Clinic

Over ons

Play Video

Bekijk de video

Over ons

Skinsis Clinic is gespecialiseerd in laserontharen en huidverbetering. De kliniek is in 2009 opgericht en is uitgegroeid tot een succesvolle praktijk met een breed scala aan behandelingen. Om de beste zorg te bieden wordt er binnen Skinsis Clinic uitsluitend gewerkt met geavanceerde behandelapparatuur en effectieve huidtherapeutische behandelingen en producten. Het team bestaat uit huidtherapeuten en specialisen met passie voor hun vak.

Uw huid is onze zorg. Wij bieden gespecialiseerde behandelingen aan met constante kwaliteit en expertise gebaseerd op de behoefte van onze patiënten. Het beste resultaat voor uw huid dat is ons doel.

Wij bieden behandelingen op maat voor problemen als acne, littekens, (ongewenste) beharing, couperose, pigmentvlekken en huidveroudering.
Kwaliteit en deskundigheid staan hoog in het vaandel. Om dit te waarborgen zijn onze huidtherapeuten aangesloten bij de Nederlandse vereniging van huidtherapeuten, kwaliteitsgeregistreerd in het kwaliteitsregister paramedici en zijn wij lid van Anbos. Regelmatig volgen wij nascholingen om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen binnen ons vakgebied.

De praktijk staat voor uitvoering van behandelingen met respect, deskundigheid, betrokkenheid en aandacht voor het individu. Onze visie en werkwijze zijn gebaseerd op de volgende uitgangspunten:

  • Kwalitatieve behandelingen
  • Patiënttevredenheid waarborgen
  • Goed informeren
  • Nieuwe en innoverende behandelingen en apparatuur
  • Professionele ontwikkelingen van de behandelaars

Onze behandelingen worden veelal vergoed door de zorgverzekeraar. Bij een aanvullende verzekering en een medische indicatie voor acnébehandeling voor het gezicht, camouflagetherapie voor het gezicht en de hals en ontharen (laserontharing/elektrische epilatie) van het gezicht, kunt u in aanmerking komen voor vergoeding van uw zorgverzekeraar. Informeer bij uw zorgverzekeraar over de rechten op vergoeding en de daarbij horende polisvoorwaarden. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend consult of om een afspraak te maken. Wij hebben ruime openingstijden en zijn ook in het weekend beschikbaar.

Team huidprofessionals

  • Hanan El Idrissi Huidtherapeut en Eigenaar
  • Hanan El Idrissi Huidspecialist en Eigenaar
  • Bibi Post Huidspecialist

Afspraak maken

Wilt u meer weten over deze behandeling? U kunt bij ons geheel gratis en vrijblijvend een intakegesprek inplannen. Skinsis Clinic is naast de reguliere openingstijden ook in de avond en op zaterdag geopend. Wij verwelkomen u graag in onze kliniek!

Afspraak maken

Wilt u meer weten over deze behandeling? U kunt bij ons geheel gratis en vrijblijvend een intakegesprek inplannen.

Intake inplannen

Of bel direct naar: 020 123 4567

BOEK HIER EEN GRATIS CONSULT